KLIK PADA GAMBAR PRODUK UNTUK DAPATKAN INFO SELANJUTNYA

KAMI AMAT MENJAGA URUSAN PEMBUNGKUSAN AGAR PELANGAN KAMI SENTIASA BERPUASHATI DENGAN PERKHIDMATAN YANG DISEDIAKAN

TONGKAT AJIMAT MADURA ASLI 
 KHUSUS UNTUK MENYEMPITKAN FARAJ, MEWANGIKAN FARAJ, MENGUATKAN DAYA KEMUTAN SERTA MEMULIHKAN MASALAH KEPUTIHAN.  HARGA SEBATANG RM30 SEMENANJUNG ATAU RM40 SABAH/SARAWAK.  HARGA YANG DITAWARKAN SUDAH TERMASUK KOS PENGHANTARAN. KLIK PADA GAMBAR UNTUK DAPATKAN HARGA PROMOSI. 

PEARL PLUS (PACAK LANGIT) 
KHUSUS UNTUK LELAKI YANG MATI PUCUK ATAU LEMAH TENAGA BATIN.  HARGA SEBOTOL 10 KAPSUL RM70.00 SEMENANJUNG ATAU RM80 SABAH/SARAWAK.  HARGA YANG DITAWARKAN SUDAH TERMASUK KOS PENGHANTARAN.

SUPER MAGIC TISSUE
KHUSUS UNTUK LELAKI TAHAN LAMA DIRANJANG. DIJAMIN 100% DAPAT MEMBERI KEPUASAN KEPADA PASANGAN ANDA. HARGA SEKOTAK (6 PEK) RM30 SEMENANJUNG ATAU RM40 SABAH/SARAWAK.  HARGA YANG DITAWARKAN SUDAH TERMASUK KOS PENGHANTARAN. KLIK PADA GAMBAR UNTUK DAPATKAN HARGA PROMOSI. 
ARABIAN OILJika sekali mencapai orgasme kaum wanita tidak merasa puas. Masyarakat Arab mempercayai bahawa wanita di jadikan dari tulang rusuk yang bengkok dan terbungkus oleh daging. Maka mereka mewarisi sifat malu yang sangat menebal. Maka sebab itu mereka tidak mengeluh jika tidak puas. Atas dasar ini kaum lelaki harus faham sifat wanita.PUMP PAYUDARA MONTOK

Dapatkan Payudara yang lebih besar,montok, pejal dan menawan. KHAS UNTUK ANDA,VES BREAST PUMP TERKINI DARI U.K. ANDA DAPAT 2 CUP, BEG DAN PUMP YANG LEBIH KUASA UNTUK MENGEKALKAN DAN MEMPERCEPATKAN PEMPESARAN PAYUDARA ANDA.

LIBIDO GEL - GEL TAHAN LAMA UNTUK LELAKI
ANDA MAIN TAK SAMPAI 5 MINIT ? ANDA MENGALAMI PANCUTAN AWAL ? GHAIRAH SANGAT SEHINGGA TIDAK BOLEH KONTROL ? ASIK KALAH SAJA BILA DIRANJANG SEHINGGA BERASA BOSAN UNTUK BERSAMA ? DISAMPING ITU TERASA DIRI TIDAK BERGUNA DAN KESIHAN PADA PASANGAN ANDA ? BOLEH BAYANGKAN BAGAIMANA MUKA PASANGAN ANDA BILA TIDAK MENCAPAI KEPUASAN ? JANGAN SUSAH HATI... KAMI ADA PENAWARNYA.. SANGAT-SANGAT BERKESAN DAN PASTI ANDA AKAN BERPUASHATI... KEMBALIKANLAH KEGEMILANGAN ANDA DI RANJANG...

JUS RAYYAN
MAKANAN SUNNAH & EKTSRAK HERBA TERPILIH

Dengan izin Allah, in sya Allah Jus Rayyan dapat memulihkan pelbagai penyakit seperti
 Darah tinggi  Kencing manis  Gout  Prostate  Masalah Kencing Tak Lawas / Sakit Tuan  Lemah Tenaga Batin  Masalah Kolestrol  Resdung Migrain  Sakit Sendi  Kebas Anti Kanser  Asma  Buasir dan Masalah usus  Batu karang Masalah Sakit Puan

VIMAX CANADA ORIGINAL
ALAT PUMP ZAKAR
SENSA VACUUM PUMP

Sensa Vacuum Pump merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

CINCIN ZAKAR (KAYU JANTAN)

KELEBIHAN KAYU JANTAN :
  • CINCIN KAYU JANTAN membantu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang (tahan lama)30-45 minit.
  • CINCIN KAYU JANTAN memastikan anda mengekalkan ketegangan yang maksimum.
  • CINCIN KAYU JANTAN membantu zakar anda kekal padat, keras dan mantap walaupun dah pancut berkali-kali.
  • CINCIN KAYU JANTAN memberikan isteri kepuasan dengan klimaks lebih cepat dan berulang kali.
  • CINCIN KAYU JANTAN membantu meransang clitoris wanita melalui sentuhan dengan 1 “lekuk istimewa”
  • CINCIN KAYU JANTAN 100% selamat dan tiada kesan sampingan.
  • CINCIN KAYU JANTAN selamat untuk digunakan bersama kondom dan boleh dipakai berulang kali setelah dibasuh.
  • CINCIN KAYU JANTAN membantu membesarkan zakar sehingga menjadikan ia tegang dan teguh.
CARA PENGGUNAANNYA:
Buka dan pakai CINCIN KAYU TUA dipangkal kemaluan. Jika ingin menggunakan kondom, pastikan sarungkan kondom dahulu, kemudian baru CINCIN KAYU TUA dipakai. Pastikan CINCIN KAYU TUA betul-betul dipakai dipangkal zakar untuk kesan maksimum.
Perhatian! Digalakkan pakai sentiasa...tiada ada masalah berapa lama anda mahu pakai

CARA ORDER
BANKIN KE SALAH SATU NOMBOR AKAUN YANG TERSEBUT DI BAWAH ATAS NAMA "YUSOF BIN ABU"

 MAYBANK NO. ACC: 1551 2702 8696

atau

CIMB BANK NO. ACC: 7024371307

atau

BANK ISLAM NO.  ACC:  05-012-02-597986-2

ATAU

RHB BANK NO. AKAUN:  1-62054-0022641-3


SETELAH BANKIN SILA SMS/WSAAP KEPADA SAYA NAMA , ALAMAT  DAN JUMLAH RM YANG DI BANKIN SERTA NAMA PRODUK

HANTAR SMS/WSAAP TERSEBUT KE:  012-6354830

Setiap SMS/WSAAP/call yang diterima akan dijawab segera.  Order akan sampai ke tangan Tuan/Puan 1 atau 2 hari waktu bekerja.